Стоп Нематоди

Левидиа е генерален застапник за препаратот СТОП НЕМАТОДИ на фирмата ИНТЕР-ЕВРОГЕНЕКС.

Филтри и системи за наводнување

Левидиа е застапник за филтри и системи за наводнување на фирмата Cayirkoylu.

И овоштарник може да се добие по принципот „клуч на рака“

Ако сакате да инвестирате во земјоделството, а не знаете како, од следната година ќе се отвори нова можност - за свои пари да добиете овоштарник со садници по принципот „клуч на рака“. За само неколку месеци, на пример, од градежник може да станете земјоделец. Преобразбата ја добивате веднаш преку домашната фирма „Левидија“. Сместена во прекрасен амбиент на 5.000 квадратни метри во средина на индустриската зона во Визбегово, просторот е вистински рај за очите и душата. Садници од ореви, праски, бадеми, лешници, но и мандарина, маслинка, портокал. Ако сакате, може да купите дури и актинидии, банана и гоџи. За секого по нешто. Ако, пак, не сакате да се занимавате со земјоделство, и сакате само убаво уреден двор, и за вас има садници. И тоа прилагодени на нашите услови и со гаранција од три години. Ако не вирее, добивате ново за истите пари. Иако релативно нови на пазарот, фирмата „Левидија“ не остава да си заминете со празни раце. Нејзината управителка Јасмина Луканова вели дека за кратко за нив ќе се слушне и надвор од границите. Со турска инвестиција која за три години достигна 400.000 евра, фирмата треба да прерасне во најголемиот расадник не само во Македонија, туку и на Балканот.

Continue Reading

Новогодишна промоција

Лозови садници

Левидиа оствари соработка за увоз на лозови садници со турската фирма Bursatarim.

More Articles...

Welcome 200GBP Bonus at William Hill here.