levidia

Homelevidia

About levidia

This author has not yet filled in any details.
So far levidia has created 9 blog entries.

Градинарството ни помага да ја развиеме моториката на телото

By |2020-01-15T18:36:44+00:00January 15th, 2020|

Градинарството може да биде одличен фактор во зајакнување на моторните вештини. Без разлика дали сте млади или стари, градинарството е одлична активност која ќе го подобри вашиот животен стил и здравје.

Божиќното дрво и легендата за него

By |2019-12-31T10:41:23+00:00December 18th, 2019|

Магијата на празниците е пред нас, но дали би ја почувствувале без познатата елка PICEA која е многу позната како божиќното дрво… На прагот од почетокот на божиќните празници, решивме да споделиме некои интересни приказни кои што би биле добра дискусија за обожавателите на божиќната магија и вистинските елки.